valborg


från idag.
Jaha, det här var ju en rolig valborg. Har tittar på världens bästa pretty little liars, ätit och städat ute-förrådet med mamma hela dagen och kvällen. Fattar inte grejen med valborg egentligen, bara massa ungdomar som super skallen av sig av no reason. Men nu ska jag fortsätta titta på pll, godnatt!

just close your eyes, the sun is going down

holmbergida @instagram
Kom hem för knappt en timme sedan från bion, hunger spelen. Alltså, den var verkligen obeskrivligt bra, satt till och med o grät. Fast blev lite besviken på haymitch, trodde att han skulle ha värsta ölkaggen haha. Men åh så bra den var. Nu ska jag ta bort mitt smink (det som är kvar efter gråtfesten lol) och byta om, sen blir det vampire diaries. Ha det bra!

beautiful morning

halllååå alla fina, vaknade fem i nio idag för första gången på hundra år på en helg. sitter i sängen med datorn och lyssnar på musik. det var strålande sol när jag vaknade och det är det fortfarande, så ska funderar på om jag ska gå ut och fota lite eller spela basket. klockan två är det kanske basketträning, annars så ska jag på bio idag för att se hunger spelen. ha en bra dag! idag fyller föressten my vän amanda 16 år, wiho grattis!

och lyssna till samma regn

eh ja.
Har inte haft någon dator på hela veckan för jag glömde min datasladd hos pappa och fick den på posten idag. Skolan den här veckan har iallafall varit överdrivet jobbig, har bokstavligt talat pluggat arslet av mig. Hade np i engelska idag, sen gjorde jag klart so-uppdraget som skulle in idag, den blev kass men det struntar jag i. Cyklade hem klockan ett i sommarvädret, hade ingen nyckel så gick upp på basketplanen i en halvtimme och spelade medans jag väntade. Sen kom mamma och vi åkte lite överallt för att handla. Är iallafall hemma och ikväll ska jag titta på oth och äta chips, haha. Imorgon blir det bio med amanda och kanske ellen, vi ska se hunger spelen. Men bloggar mer imorgon, bye!

now you're just somebody that I used to know

dör va fin.

Jag känner pojken här i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan

Har inget att blogga om nu för tiden, behöver fint väder så jag kan gå ut och fota massa. Just nu så hatar jag vädergudarna, vädret denna vecka har varit piss. Men iallafall, hade so-prov idag, som gick helt okej. Fick reda på att jag fick ig på nationella i kemi men bara 6 stycken rätt. Life's a biatch. Kom hem runt kvart i två, packade och drog på basketträning. Mamma hämtade mig och körde mig och min bror vidare till tåget & nu befinner jag mig hos min pappa i södertälje. Vi har ätit kinamat & tittat lite på tv, men nu sitter jag vid datorn. Hoppas ni får en bra helg!

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

ge mig sommar så jag kan gå runt i denna fina tröja/linne/skjorta whatever jag köpte idag.

back to the fifties

SPEXFOTO! Det blev faktiskt bra & alla hade lyckats asbra med sina "outits". Tema: 50-talet.
Haha på de två första bilderna försökte vi ta en bild med min mobil på självutlösare innan själva gruppbilden, men ja ni ser ju hur det blev. iPhone-bilderna snodde jag av annelie. Efter skolan gick jag och ellen på stan, lämnade tillbaka avslutningskläderna för jag har hittat en annan klänning jag vill ha, köpte en tröja också. Sen blev vi sugna på superman-pizza, så vi köpte en och delade på hemma hos Ellen. Kom hem strax innan halv fem. Nu vet jag inte vad jag ska göra, antagligen försöka fortsätta med matten. Ciao!

Det fanns ett ljus som aldrig släcks i sångerna från min uppväxt

mmmmmh hatade cambilder, men vad gör man om man inte orkar fota?
Imorse fick vi reda på att det var muntligt nationellaprov i matte idag, och det gick verkligen skitdåligt. Fick också reda på att vi ska ha plojfoto imorgon (!!!), men vi bestämde efter skolan vad temat skam vara: 50-talet. Och då stannar min hjärna helt, 50-tal? Vad fan hade man på sig då? Prickiga klänningar eller? Jaja, jag får väl leta efter något och hitta lite inspiration på google eller nåt. Men ah, hejdå.

bara så länge det finns stjärnor över oss

Min blogg är tråkigt och ful, varför bloggar jag ens? Iallafall så var jag i stockholm hos mina kusier och min moster igår, fikade och pratade om sommar, sen åkte vi vidare till uppsala där min bror bor. Kom hem runt tio, kollade på film och 2 1/2 men. Mamma väckte mig klockan tolv idag, hon tvingade med mig till willys för att handla även fast jag såg ut som ett vandrande lik. Åkte sedan vidare till hennes jobb där jag och min bror bytte däck på hennes bil, visst är vi grymma? Måste egentligen göra klart min diagnos nu, men orkar inte så ska kolla på lost nu, ciao!

we can't survive on candy

Fredagen den trettonde. Har inte haft något att blogga om den här veckan, för det enda jag har gjort är att titta på massa tv-serier. Igårkväll såg jag världens finaste film "what's eating gilbert grape", grät under halva filmen. Vill se den igen. Nu sitter jag och kollar på lost och väntar på svar från min baskettränare om det är träning idag eller inte. Men kanske bloggar sen om jag har något att skriva om. Annars så kan ni följa mig på twitter eller instagram, heter holmbergida på båda. Ciao!

följ mig på instagram @holmbergida

Ni har väl inte missat att instagram har kommit till android? Ni kan följa mig på @holmbergida.

missed my ride home, lost my iPhone

haha, bara för att jag har gått runt såhär hela dagen.
Somnade till min förvåning innan halv ett när jag låg och kollade på 2 1/2 men(?). Så jag vaknade runt tio, men låg kvar i sängen med mina påskägg, massa Lost & One tree hill tittande. Reste mig upp från sängen klockan tre för att äta frukost/lunch. Resten av dagen har jag kollat på TVD, ännu mer OTH och desperate housewives. Men nu ska jag hoppa in i en dusch för känner mig inte superfräsh direkt efter ha legat i sängen ungefär hela dagen. Bloggar imorgon!
Fick en kommentar om vart klänningen jag har bloggat om är ifrån, den är från monki.

fjärde april var en av de bästa dagarna i mitt liv

Jag är hemma nu & nu ska jag skriva en sammanfattning om 4/4-12, dagen då jag såg Hot Chelle Rae live.
Jag, ellen & nora gick hem till ellen vid lunch, fixade massa och handlade lite som vi ville ha till tågresan. Haha ellen på bild.
Vi mötte Ebba vid tågstationen & vi tog 13.18 tåget till stockholm, vi var så himla taggade! Nora på bild.
När vi var framme i stockholm så behövde vi äta mat. Så vi tog donken bara för att vi inte orkade gå till något annat ställe. Där satt vi kvar ett bra tag, åt, fotade, pratade & skrattade. Mobilbilder.
När vi gick därifrån runt halv fyra så gick vi till kulturhuset, där konserten skulle vara. Vi letade och letade men hade ingen aning om var det skulle vara. Vi stod vid stora fönstret och jag såg någon jag kände igen "Titta på honom, han ser ut som nash!!! (gittaristen i hot chelle rae)" sa jag då. Tillslut så samlades det massa tjejer runt honom, så vi visste att det var Nash. Vi började springa dit, knuffade oss fram och tillslut fick vi träffa honom. Alltså vi träffade nash, det är helt sjukt, har inte riktigt fattat det ännu. Han var jättegullig btw.  Jag, Nash och Ellen på bilden ♥

Alltså vi var så himla lyckliga, sprang omkring överallt och vidare till studion där det var några där redan. Vi fick ett könummer, men orkade inte vänta så vi gick till monki. Men sedan tillbaka till studion där vi satt i tre/fyra timmar tror jag. Innan klockan 19.00 så börjdae vi köa ute efter våra nummer, det var så sjukt kallt ute men det var ju såklart värt det. Bilder från väntan.


Förbandet var så himla onödigt och jobbigt, två pajasar som "sjöng" massa strunt. Efter en timme (21.00) så kom de äntligen, hot chelle rae. Alltså känslan när de klev på scenen var så jävla underbar, alla jublade, skrek och var så jävla glada. Vi fans hade bestämmt innan att när de spelade tonight tonight så skulle vi stå helt stilla, men när refrängen började skulle vi kasta upp ballonger och hoppa runt & sjunga som galningar. Det var så jäkla kul och alla i hcr tyckte det var sjukt bra gjort och jättekul, åh! De spelade bleed, som är en av våra favoritlåtar och jag ville bara gråta. Det var så fint, magiskt och så jävla bra. Det här var den bästa
konserten jag någonsin har varit på. Mobilbilder, hade inte tid att fota så mycket, ville bara njuta.
Vi var nog världens lyckligaste människor efteråt, påväg till stationen så gick vi och sjöng så halva stockholm hörde säkert oss, iallafall mig som skrek haha. När vi var på stationen så splittrades vi, de tog bussen hem till nyköping och jag tog pendeln till pappas jobb i flemingsberg.
Så, det blev en "kort" sammanfattning. Det var iallafall helt magiskt och en av de bästa dagarna i mitt liv.
Ellen och Nora har massa bilder, det här är bara mina så kommer säkert visa mer senare!

she thinks she's the queen of the scene

fruktsallad & min hcr biljett. überglad.
Gick på stan efter skolan med Ellen & Nora, tog ut pengar tills imorgon när vi tre och Ebba ska på HCR konsert!! Alltså, det är imorgon, har inte riktigt fattat det än. På torsdag åker jag till kläppen med el familia utan dator, så kommer inte blogga förens måndag nästa vecka. Kanske gör något tidinställt inlägg. Men nu ska jag göra klart min engelska bokanalys, sen packa och städa. Ha det superbra, för det ska jag ha imorgon!

man måste dö några gånger innan man kan leva


fin utväxt.
Som ni ser på min tidigare inlägg (tidinställt) så fyller Håkan Hellström år idag, önskar han kommer tillbaka snart. När jag kom hem efter skolan så åt jag frukstsallad som var kvar från helgen, fortfarande lika gott. Men nu måste jag verkligen läsa klart min engelskabok eftersom att den ska vara utläst tills imorgon, plus att jag måste göra en bokanalys. Så jag bloggar kanske sen!

grattis på födelsedagen världens finaste håkan.

Idag fyller min gud, världens bästa & finaste håkan hellström 38 år. JAG ÄLSKAR DIG.
"du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel"

RSS 2.0