FEMÖRE #1


I'm gonna pick up the pieces and build a lego house

har fortfarande inga bilder (bara från i somras typ), ska ut och fota imorgon när jag kommer hem efter skolan!
var i skolan till kvart över två, mamma hämtade mig och amanda då, vi åt hemma & sen tog vi bussen till basketträningen. Tog bussen hem eftersom att min mamma var sur på mig så hon vägrade hämta, eller hon är sur. Men hon kunde såklart skjusta min bror. Moget liksom. Sitter i min onepiece och lyssnar på ed sheeran som förövrigt är helt amazayn. Men ha de bra!

för du var solskenet, och jag var ensam.

bara för att jag inte har nått att skriva får ni en bild från i somras & en fin rubrik citerat av finaste håkan.

You're gonna make me lonesome when you go

musikvideon.är.äntligen.ute.så.jävla.underbar.

Looking out a dirty old window

min fina kusin i somras från när vi var i gotland. har typ en miljon bilder jag inte har visat!
Åkte hem till Hanna efter skolan med henne och Ellen. Vi åt, fixade inbjudningskort till min och Hannas fest som vi ska ha och tittade på film. Nu är jag hemma och ska hoppa i min onepiece och redigera massa bidler!

Födelsedagstårta


GRATTIS MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG.

I saw the lights go down at the end of the scene

Alltså ser ni vad underbart? Fatta hur mycket jag längtar till den 30 augusti! Det kommer bli så jävla grymt.

Let us die young or let us live forever


Bild från i somras. Nu ska jag titta på det senaste gossip girl avsnittet, chuck får inte dö!!

Q & A - Hannah Montana

Anonym: tycker du hannah montana serien är bra? har du sett alla avsnitt? :)

SV: Eftersom att det var ifrån hannah montana jag fick reda på vem Miley var och de va då hon blev min förebild, så ja självklart tycker jag om serien. Jag vet faktiskt inte om jag har sett alla avsnitt, men jag vet att jag har sett hela säsong 1, hela säsong 3 och sista säsongen hannah montana forever (4). Men jag är inte 100% säker om jag har sett hela säsong 2.


Yes I like the way you smile with your eyes


färg eller svartvit?

Amanda Eriksson


tre bilder från igår när jag fotade amanda!

Jag har aldrig fångat en enda dröm


alltså, sommar ♥
Angående mitt förra inlägg så har det hänt en sak med min mamma, men hon kommer bli bra! Så har varit ledsen hela eftermiddagen, men var ändå med på basketträningen och fotade amanda ute. Kan visa lite bilder imorgon. Min moster har kommit hit så vi har ätit middag och fikade lite nyss. Orkar igentligen inte gå till skolan imorgon för jag kommer vara orolig hela tiden, men det för jag stå ut med. Har redan massa att göra i skolan. Hörs imorgon!

äntligen är trailern ute, äntligen!

MILEY IS MY QUEEN, MY ROLE MODEL AND MY INSPIRATION.

God put a smile upon your face

LÄNGTAR.
Träffade ellen på stan halv två, köpte halsband och present till mamma. Åkte hem halv tre med Ellen, träffade Amanda och fick min Coldplay biljett♥ Ellen åkte hem för ett tag sen och nu surar jag över att skolan börjar imorgon, alltså imorgon.. Bloggar ikväll!

Min mamma och moster är söta


2012 - welcome

några få bilder från nyår!
Har inte bloggat på fyra dagar (förutom det tidinställda) för har inte haft nån dator. På nyår var vi på en herrgård och åt massa mat och jag fotade pappa och hans band full koll när de spelade. Sov över på ett hotell bredvid, sov bara i fyra timmar så var död. Idag var jag på bio med pappa och oskar, vi såg sherlock holmes. Den var faktiskt sjukt bra, bra skådespelare, coola effekter men den var ganska svår att förstå. Nu är jag hemma hos mamma och har redigerat massa bilder, kommer visa fler senare! Snart kommer en av mina svenska favoritfilmer på TV, sommaren med göran. Så bloggar sen, ha de bra.


RSS 2.0