Canon EOS 60D

Jag är med i en tävling hos Dustin home där man kan vinna en valfri pryl för 10.000 kronor.
Idag när jag fick reda på att denna tävling fanns överhuvudtaget så letade jag efter vart Canon EOS 60D fanns som billigast att köpa. När jag hade letat på internet hur mycket som helst betämmde jag mig för att gå in på Dustin home's hemsida för att se om kameran fanns där. Jag såg tävlingen och blev överlycklig, tror inte ens att det går att beskirva min lycka med ord. Jag vet att det är en väldigt väldigt liten chans att jag vinner, men vad jag gör man inte för sin drömkamera?
Denna kamera har verkligen allt man kan begära av en kamera. Den har en vikningsbar LCD-skärm och hur underbart är inte det?! Kameran filmar i HD och jag har länge velat ha en kamera med video. Åh den har också höga ISO-tal utan att bilderna blir jättebrusiga. Vilket betyder också att man inte behöver använda blixt och jag försöker använda blixt så lite som möjligt med min kamera som jag har nu för jag tycker inte om den inbyggda blixten på kameror.
Min nuvarande systemkamera Canon EOS 1000D är ingenting mot denna fina kamera.
Ett litet "collage" som jag gjorde för att jämföra min 1000D mot 60D. Jag skulle kunna utvecklas så himla mycket med denna kamera och fotografering är verkligen något jag brinner för.
Så alltså, jag är med och tävlar om en Canon EOS 60D hos Dustin home och jag hoppas verkligen att jag vinner för nu tycker jag att jag har varit så kreativ som jag kan vara :)

dustinHomeCompetition.jpg Nu kan du köpa en Samsung Galaxy S3 direkt från Dustin på nätet! Handla snabbt och billigt från oss!

JUST BECAUSE I'M LOSING, DOESN'T MEAN I'M LOST

Kiwi, banan och keso. Keso var nog bland det vidrigaste jag har ätit, men kiwi är som vanligt bäst.
LEDIG IDAG för jag är klar med allt i skolan som jag skrev igår. Vaknade runt tio och har tittat på TV, suttit vid datorn, cyklat till ica och nu funderar jag på vad jag ska göra. Det är ju inte bästa vädret precis så har ingen lust att gå upp till basketplan, vill ha sol och värme.

I told you to be kind

Från Turkiet
What's up! Har inte skrivit så mycket på sistone, bara visat massa bilder. Fick gå hem vid lunch igår och idag och är ledig imorgon och på fredag för jag har inget kvar i skolan, så himla skönt! Så idag gick jag sista skoldagen någonsin på Kunskapsskolan, lite tråkigt men skönt. Vet ni vad som hände igår (!?), något som gjorde att jag sprang i runt i hela huset och skrek av glädje.... Hot Chelle Rae började följa mig på twitter!! Kunde inte fatta det, haha. Mitt batteri till mobilen är trasigt men beställde precis nytt, så jag hoppas att jag får det imorgon eller på fredag. Ska snart på basketträning, bloggar kanske senare eller imorgon. Ha det bäst!

What do I stand for?

1. Världens finaste byxdress som jag ska ha på avslutningsmiddagen nästa måndag. 2. Ett linne som jag var tvungen att köpa för jag tyckte den var så söt.

nu är det inte långt kvar

Endast tio dagar kvar till sommarlov, förstår ni min lycka??? Slutar grundskolan och börjar gymnasiet, är redan nervös haha.

universum är ett monster

dör pga världens finaste shorts.

always and forever

Kan inte bestämma mig om jag gillar den färgade eller den svartvita mest, hm.

we can burn brighter than the sun

Fick gå hem från skolan klockan tio för jag hade inget att göra förutom tekniken. Så jag cyklade hem till Ellen där vi pluggade teknik, solade och melon/bullar. Cyklade hem vid tre i värmen, åh älskar detta väder! Bloggar kanske senare, ha det bäst allihoppa!

vi måste börja leva

Fick ha hemstudiedag idag av min lärare, så himla skönt. Har solat, pluggat teknik, fotat och tränat och nu ska jag till ica för att köpa kiwi! När jag kommer hem blir det mer teknik och matte.

tonight we are young, so let's set the world on fire

sneekpeak på min skolavslutningsklänning!

you treat me like a stranger


mobilbilder.
Var i Stockholm igår med alla nior, hela resan var sjukt rolig! Vi var först på nobelmuseét (vilket var tråkig så man somnade), vi hade massa tid över att göra vad vi ville, vi besökte riksdan och sedan åkte jag och mina vänner till grönalund och hade det jättekul. Vi blev fotade av en fotograf vid vattnet och några unge killar från Schweitz ville ta en bild med oss när vi var i gräset utanför riksdan för att ha som "sovunier" haha herregud! Det var nästan inga på grönalund så vi åkte hur mycket som helst i fem timmar. Jag frågade killen som jobbade vid Insane om vi fick åka ett varv till för det var bara en kvart kvar innan det stängde och det fick vi och det var såååå kul! Pappa hämtade upp några av oss för att skjutsa oss till Nyköping medans de andra tog bussen till Kajsa. Kom hem halv ett på natten och somnade riunt halv två, sen så har det åskat och spöregnat som fan under natten så det höll mig vaken. Så jag var död imorse när jag skulle upp till skolan. Men nu har jag skrivit alldeles för mycket, bloggar imorgon!

lite kvällstankar osv som ingen bryr sig om

turkiet 2011
Skulle ha skrivit min rubrik "natttankar", men ni har ju bara hur knas det låter. Nu ska jag göra ett inlägg som ingen kommer läsa men jag har tråkigt och jag är pigg. MEN VET NI VAD JAG VILL, jag vill göra massa. Jag vill sluta nian nu och aldrig återvända till kunskapsskolan, sola tills jag får hudcancer (lol), klippa kort hår samtidigt som jag vill låta det växa ännu mer, gå barfota i flera timmar ute, resa o upptäcka nya saker, shoppa tills jag spricker, träna arslet av mig, spela basket varenda dag i hamnen med mina vänner, förändra min klädstil totalt, jag vill se världens bästa håkan live igen, gå på massa konserter, spara ihop till en canon eos 60d så jag kan börja fota mer seriöst, tjäna ihop egna pengar, gå på grönalund med fina vänner, jag vill vara lycklig, jag vill ha sommarlov, jag vill börja gymnasiet.

I won't give up without a fight


ibland är en dröm det finaste man har

Det bästa som finns, färska jordgubbar & mjölk.
LEDIG IDAG och det har jag bara njutit av, låg kvar i sängen till klockan tolv samtidigt som jag tittade på Lost. Hade tänkt att gå ut och springa, men kände inte för det så gick upp till basketplanen och spelade i en timme. Slutade spela när jag märkte att en creepy liten kille hade stått framför mig i fönstret och tittat på mig, haha. Ska packa till pappa nu eftersom att jag åker dit imorgon. Ha det bäst!

Det stavas R-Ä-D-S-L-A, jag är rädd för allt, beredd på allt

FIN BRÄNNA JAG HAR VA?
Hade nationellaprov i matte idag, haha det gick så sjukt dåligt. Åkte hem vid elva och låg ute i solen från tolv till tre ungefär, ser nu ut som en kräfta. Ja vad har jag gjort mer idag, ätit kiwi såklart och kladdkaka från igår. Nu vet jag inte vad jag ska göra, titta på gossip girl eller nåt. Är ledig imorgon, tordag och fredag, fattar ni vad underbart eller???? Ha det bäst!

I know I can't heal things with a handshake

Idag åt jag frukost på sängen till pretty little liars, nu har jag bara tre avsnitt kvar på säsong 2 dvs får reda på vem A är snart. Äntligen! Har legat ute i solen och kom nyss hem från willys med mamma och hennes kompis. Men ja det var allt jag hade att säga, så bloggar mer imorgon!

cause two can keep a secret if one of them is dead

Amanda sov över hos mig inatt, vi var döda igår efter basketträningen så vi somnade innan tolv haha. Vaknade nio (?) och då kollade vi på wrong turn och sammanlagt har vi tittat på nästan hela säsong 1 av the big bang theory. Hon åkte hem runt tre tror jag och då gick jag och mamma till ica i regnet för att handla. Tittade nyss på tvd avsnitt som gick på tv som jag redan har sett och nu ska jag titta på pretty little liars och äta kiwi. Ha det bra, ciao!

U.N.I

Idag har jag och amanda var töntiga efter våran idrottslektion, eftersom det enda vi pratade om var att alla killarna som höll i våran friidrottslektion var snygga och gulliga HAHA. Men allvarligt, en av dom kallade mig för carolina klüft bara för han tyckte jag var bra på höjdhopp, haha så töntig jag är. Amanda följde med mig hem, vi satt och åt i hundra år och skrattade ut våra organ (lol) för vi är så roliga. Hon åkte nyss hem och ska titta på pretty little liars nu, ciao!

jag vet att hela stan vill ha dig

FRÅN I FREDAGS

i just want you to dance with me tonight


in case you didn't know

har inget att blogga om så visar en bild jag tog på amandas katt i fredags, såååå söt.

oh chariot

1. har fått sommarjobb. 2. glaaaaad. 3. fick reda på att bästa gavin degraw kommer till sverige den 5 juli till "putte i parken"!!!!! 4. är självmordsbenägen pga kommer aldrig få gå för mina föreldrar.

stockholm vaknar långsamt, på droger och på sorg

SVERIGES BÄSTA BLOGGARE! Skämta, bloggar typ inte längre för jag är för lat. I fredags firade vi amanda hemma hos henne, tog massa bilder som jag kan visa här sen. I lördags åkte jag till pappa, det enda jag gjorde där var att äta, ligga i sängen och låtsas att min mobil var min dator pga hade ingen dator med mig, läsa hunger spelen och titta på tv. Men är hemma nu pch käkar b&j och redigerar bilder. Imorgon är det skola igen (kill me now) & på onsdag har jag omprov i kemi bara för att jag fick ig på nationella. Ska läsa bloggar nu, ha det bäst!

första maj

idag har jag: solat och fått färg, grillat och jag & mamma har pratat ute i solen om en London-resa i sommar! nu ska jag titta på pretty little liars.

RSS 2.0