A lovestruck Romeo sings the streets of serenade, laying everybody low with a love song that he made

Jaha nu sitter jag vid min gamla laptop för tididare idag lämnade jag tillbaka min macbook på skolan. Datorn känns gigantisk jämfört med den andra. Ja men här är en bild på min nya tröja, sen har jag inte så mycket mer och säga så ha det fint!

I plan to be forgotten when I'm gone, yes I'll be leavin' in the fall

HALLÅ HEJ. Jaja, det enda jag har gjort idag är att måla mitt rum vitt och sprungit i kylan. Ska sitta vid min macbook resten av kvällen för imorgon ska jag lämna tillbaka den, jag ska alltså byta skola. Efter jag har målat väggen en gång till så ser jag och mamma på ensam hemma 1 eller 2, någon av de två ser vi alltid runt den här tiden om året hur många gånger som helst. Ha det fint!

still you're trying but there's no leaving now

Idag träffade jag Amanda på stan, köpte en tröja som jag ska visa senare. Vi skulle baka whoopies men hade inte tillräckligt med ingredienser, så vi gjorde egna Snickers! Det smakade precis som snickers och det var hur gott som helst, men mättande. Fotade Amanda också och så kollade vi på film. Hon åkte hem för ett tag sedan, har hunnit kolla på den nya Johan Falk och nu ska jag titta på någon annan svenk film.

fina mamma

 

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån

yo bro. nä skoja. min dag blev inte lika bra som jag trodde att den skulle va. äger ingen håkan-biljett och åkte inte till stockholm så fick inte min iPhone än. men hälsade på min gamla skola, saknar kunskapsskolan så så så mycket. önskar jag kunde få gå om ett år. nu sitter jag med en godispåse i sängen framför x-factor. JAG HAR HÖSTLOV

plötsligt hamnar man väl under en spårvagn för vasastan är som chinatown

hej idag är jag glad för håkan hellström ska spela i göteborg den åttonde juni och ska förhoppningsvis köpa biljetter imorgon. Seriöst, imorgon kommer det bli en asbra dag: har sovmorgon till 12.20 och har bara fotolektion, fredag, höstlov, återträff på min förra skola kunskapsskolan, får en iPhone 4s, ska till stockholm och kanske kanske äger en biljett till håkan hellsttröm den 8 juni!!! 

Vi skulle kommit längre men räckte inte till, vi blev som dom andra

Dagen började med samhällskunskap och sen var vi på Borgis till tolv för att lyssna på människor som pratar om FN (eftersom att det är FN-dagen). Mamma hämtade upp mig efteråt sen satt vi och pratade om gymnasium en stund. Började måla trappan här hemma och sen åkte jag till basketträningen. Kom hem strax åtta och då började jag koka vatten. Vraför? För min gata har inge varmvatten tills imorgon kväll, m kul. En kompis messade mig halv nio och påminde mig om sallhällsprovet imorgon. Om jag hade glömt? Ja. Om jag glömde anteckningarna i skolan? Ja. Jaja nu ska jag försöka komma på allt och titta på TV innan jag somnar. Godnatt!

det enda som är säkert är att jag ser dig

Var på testdag på LBS idag till klockan tio, sen åkte jag hem. Den verkar så mycket bättre än Tessin, men är fortfarande inte helt säker. Vill egentligen börja i Stockholm. När jag kom gick jag ut och fotade och sen gick jag ut och sprang. Har inte sprungit på två/tre månader eftersom jag stukade min fot två gånger i somras. Jaja, bye.

He doesn’t look a thing like Jesus but he talks like a gentleman

Fick tillbaka mitt naturprov idag och jag fick E, blev helt chockad. Har fått F på varje prov sedan jag började gymnasiet. Imorgon ska jag gå testdag på LBS och sen vänta på svar från Hotell. Annars flyttar jag för jag pallar inte bo i Nyköping längre. Aja hejdå.

jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö

Varför är livet som gymnasieelev så svårt och jobbigt? Varför trivs jag inte i min skola? Varför bor jag i Nyköping? Varför är alla min stad idioter? Varför bor jag inte i Stockholm? Varför går jag inte på gymnasium i Stockholm? De frågorna ställer jag till mig själv varje dag och får aldrig svar. Men nu är det nästan bestämmt att jag ska byta skola, vill aldrig sätta min fot på Tessinskolan igen. Men problemet är att jag har tre skolor att välja bland, en av dem ligger i Stockholm och då flyttar jag till min pappa. Bort från den här staden. Fryshuset, gå basketklass. Eftersom basket är just nu det enda jag bryr mig om och jag vill aldrig sluta spela. Sen har jag estet på LBS med inriktning media/foto eller Hotell-och turism. VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ JÄVLA SVÅRT.
Du väljer själv hur långt du vill gå
Hur kan det vara så svårt
Har du svårt att förstå
Du har din stolthet
Sätt hårt mot hårt
Säg aldrig Ja när du menar Nej
Säg aldrig Ja
Ett Nej är ett Nej
Jag sa alltid Ja
Se vad det blev av mig



Vi har bilder i tusental men inte längre något minne av vad som krävs för att ta sig tillbaka

Godmorgon dudes, eller goddag kanske. Snart åker jag, pappa och bror iväg till pappas jobb för att träna. Ja ni läste rätt. TRÄNA, på ett gym. Bloggar kanske senare om jag överlever träningspasset.
 

jag ska vara som färger som bara syns på natten

Jaja jag har bara bilder på min analoga kamera just nu, så det får väl duga. Tränade mitt första basketlag idag med Emma, eller det var bara fyra stycken små tjejer men det gick superbra. Sen hade jag träning direkt efter, utan tränare och det gick också superbra. Så är helt död nu vilket betyder att jag kommer somna snabbt, men först ska jag se några avsnitt av 2 2/1 men. Godnatt!

tourists come and stare at us blow bubbles with their gum, take photographs have fun

har äntligen fått min analoga kamera, dör den är så fin. kanske bloggar senare, men ska träna basket i tre timmar så får se hur det blir.

keep the earth below my feet

Tisdag. Veckans jobbigaste dag, plus att jag hade två prov idag. Tyskaprovet gick faktiskt mycket bättre än vad jag hade tänkt mig, men NOprovet fick sämre än vad jag hade trott. Mamma hämtade mig fyra och nu sitter jag i min gosiga säng, lyssnar på musik och tänker. Har huvudvärk också men den går väl snart över hoppas jag. Jaja, ni får ha det så bra.

akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan

japp snodde bilden från ellen, ser helt retard ut men glad wehå. JA DEN BLEV ASSTOR MEN...
...HUR FAN GÖR MAN COLLAGE I PHOTOSHOP har jag funderat på sen jag kom hem strax efter halv två, förstår verkligen inget. Har två tyskaprov och ett naturprov imorgon som jag ska plugga till hela kvällen, men först ska jag ner till stan och möta min baskettränare. I hate mondays.

sunday, bloody sunday

Det är söndag och jag har varit sektreterare för min brors basketmatch och nu har jag tråkigt så här får ni lite film/musik/tv-serietips av mig.
Filmer: 500 days of summer, (What's eating) Gilbert Grape, A walk to remember, The lucky one, The art of getting by, Himlen är oskyldigt blå, Simon och ekarna, I rymden finns inga känslor (ja jag gillar bill skarsgård), Sova med fienden, LOL, The notebook, I am number four, Easy a, Grease, En dag, Trust, Dirty dancing, It's kind of a funny story. Eh ja ni vet inte hur länge jag skulle kunna fortsätta, men alla Harry Potter och Twilight också såklart.
TV-serier: The vampire diaries, Lost, One tree hill, Pretty little liars, Gossip girl, The big bang theory, Grey's anatomy, Awkward, Criminal minds. Har börjat kolla lite på Dexter och New girl också.
Musik: Mumford and sons, Timo Räisenen, The killers, Vampire Weekend, Two door cinema club, Ben HowardMarkus krunegård, Kent, Urban cone, Imagine dragons,  The tallest man on earth, Andreas Grega, Olly murs, The script, Coldplay, The kooks, Marina and the diamonds, Puggy. Skulle kunna skriva musiklistan hur lång som helst den med. Alltid Håkan Hellstöm.

jag går genom löven som faller ifrån träden

 
autumn
Tycker om dessa mer än äkta dr. martens (har såna och  älskar älskar dom), men de fanns inte på polyvore.
 

den här gången kanske världen förstår oss

 

vi dansar bättre utan kläder

Tagna med skolans kamera Canon 1100D med kitobjektivet, av mig.
OJ HAR JAG EN BLOGG, ja juste. Har haft tre jobbiga prov i veckan och har mest pluggat och sovit. Idag började jag 12.20 och hade bara foto. Slutade 15.15 och då tog jag bussen hem, åt snabbt när jag kom hem och cyklade till basketträningen för de små. Pratade med min tränare osv, ska kanske börja träna ett eget lag (omg). Men jaja, ska iallafall börja blogga mer. MEN NU ÄR DET HELG DÖR VAD SKÖNT HEJDÅ.

You’ll build your walls and I will play my bloody part

Okej denna dag gick faktiskt väldigt fort, slutade halv två. Så nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Har tre jävla prov denna vecka och har inte pluggat inför dom än, så borde göra det nu. ALLA tre proven är i ämnen jag har svårast i (och hatar), matte, tyska och samhäll. Sen så vill jag byta skola för trivs inte alls, men jag får se hur det blir. 

A light that might give up the way

hösthösthösthöst. (obs kan ladda upp bilder nu, är bäst vet)

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life

 
Hej har inget att blogga om för kan inte ladda upp bilder från min mac. Så, undrar väl mest hur folk kan lyssna på skitmusik när detta finns. Älskade Mumford & Sons.

urban photograph

jag och mina cambilder alltså. jaja, började 10.20 och slutade innan tolv för fotolektionen var inställd. nu ska jag ut och fota PEACE BRO

live while we're young

HEEEEEEJ slutade kvart i tolv idag, jag och ellen åkte till våran gamla skola kunskapsskolan (ok känns helt knäppt att säga så) för att hälsa på våran förra handledare. Men hon var inte där, så vi går tillbaka på måndag. Nu är vi hemma hos mig och sitter och nördar framför våra macbooks. NU SKA VI GÖRA PANNKAKOR HEJDÅ

jag skulle springa efter men trampa snett

 
Jaja har inte bloggat på hundra år men har ju min mac, utan bilder och vet inte hur photoshop fungerar. Så här en bild på mina nya skor som jag äääääälskar. Aja, skolan tar död på mig och nu ska jag äntligen sova. Är egentligen inte trött eftersom att jag nyss var med en kompis och vi åt kladdkaka så fick väl någon sockerkick och kunde inte sitta still, men får väl försöka lol. Godnatt!

RSS 2.0