bloggpaus

Kommer inte blogga på ett tag pga har ingen lust längre. Men när min design blir finare och jag har fotograferar mera och bättre, då börjar jag blogga igen. Följ mig på instagram och twitter @komigenida på båda, ha en bra sommar!

en midsommarnattsdröm

Hoppas ni har haft en bra midsommar än så länge! Vi ska snart grilla och sen ska vi äta en jordgubbstårta som jag bakade själv, är väl bäst osv. Men ha det så bra, bloggar imorgon! 

jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte

Alltså, har inget att blogga om och har ingen inspiration alls. Är hos min pappa och jag glömde min kamera hemma, men som tur är så åker jag hem till mamma igen på torsdag för att fira midsommar och kommer tillbaka hit igen på söndag så jag hämtar kameran då. Antar väl att jag ska kolla på fotboll idag, sista matchen för Sverige i EM, vilket är väldigt tråkig men aja. Bloggar väl när jag orkar och när jag har fotat lite!

getting busy, doing nothing

1. Min fina tröja. 2. Sprang tills jag dog idag. 3. Mina älsklingar började följa mig på twitter för 2 veckor sen. 4. En fin fläta.
Okej, denna helg har varit så himla tråkig. Det har regnat konstant och jag har degat framför gossipgirl och Lost. Men idag bestämde jag mig för att gå ut och springa när det äntligen blev uppehåll, tog med mig mamma som sällskap (även fast hon gick hela tiden). Alltså var så trött när jag kom hem att jag höll på att somna i soffan, så jävla lat. Har packat halva dagen och kvällen för åker till Pappa imorgon och blir borta i 3,5 vecka. Men innan jag tar tåget dit ska jag gå upp tidigt för att springa med Amanda. Ha det bäst, bloggar imorgon.

vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån

SLUTA VA SÅ FINA AMANDA OCH ELLEN
Amanda kom hit efter ett och vi cyklade till hamnen för att spela basket. Efter ett tag kom Ellen dit och vi spelade ett tag, åt glass och spelade ännu mer. Skulle kunna cykla ner till hamnen och spela basket där varje dag, så himla bäst. Cyklade hem strax efter fem och nu sitter jag inne och lyssnar på världens bästa Håkan. Jaha, ikväll kommer jag väl sitta framför EM eftersom att det är Sverige som spelar. JUST DET VET NI ÅH DÖR, OLLY MURS KOMMER TILL LINKÖPING DEN 24 AUGUSTI, ÅH VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN. Men ah, ha det bäst!

tro och tvivel


tre bilder från avslutningskvällen med finaste vännerna.

vad har jag för mobil?

lite random kanske, men vad har du för mobil? :)
SV: Jag har en HTC desire HD :)


rix fm festival

1. Ola & Roger från Rix Morron Zoo 2. Erik Hassle 3. Ola Lustig framförde sin EM-låt (lol på den va eftersom att Sverige sög igår) 4. James Morrison (!!) och Agnes Carlsson 5. Fick fokus på Amandas hand istället.
Fick till världens sämsta bilder, hade bara med mig mitt 50mm, men kul var det iallafall!

får jag veta vad du tänker på?


bild från i torsdags, tycker den är så underbar.
Igår cyklade jag ner in till stan för att möta Ellen och Nora, vi skulle fika på vallarna men det var massa studenter där så vi var precis utanför. Men cyklade hem efter en timme ungefär för då skulle jag, mamma och min bror åka till sthlm för att fira min kusin Jossan som fyllde 18 år igår. Vi åt mat, tårta, körde twister med släkten och Jossans vänner och lite annat. Somnade runt halv fem och vaknade hur tidigt som helst, sov i cirka fyra timmar. Är iallafall hemma i Nyköping nu, men imorgon ska jag tillbaka till Stockholm för att gå på RixFm festivalen med Amanda! Kommer ingen speciell dit, men vi vet fortfarande inte om Olly Murs kommer eller inte, så det är en anledning till varför vi måste åka. Honom får vi ju inte missa. Men bloggar väl innan jag åker antar jag, ha det bäst!

nu är grundskolan över

Denna dag och kväll har varit oslagbar, mina vänner är underbara och jag kommer sakna dom och resten av min klass så himla mycket. Efter avslutningen drog jag och mina vänner och åt mat, gick till vallarna fram och tillbaka, var vid hamnen och åt glass, gick runt lite på stan osv, det var så himla kul. Åh kommer sakna alla så mycket. Kom hem runt tio och nu håller jag på att redigera bilder, så det kommer massa senare och så kommer jag få bilder av Nora, Ellen och Hanna sen! JAG HAR SOMMARLOV, HOPPAS NI HAR DET BÄST PUSS

Sveriges nationaldag

Sveriges nationaldag och jag är ledig. Cyklade till Nora strax innan tolv där Hanna och Kajsa också va. Vi tittade på det nyaste avsnittet av Pretty Little Liars och helvete vad bra det var, som vanligt alltså. Åkte hem efter två och nu sitter jag med datorn i knät och tittar på One Tree Hill som går på TV, åh gamla avsnitt. Ikväll kommer Amanda hit och sover över och imorgon har vi skolavslutning, jag slutar alltså nian. Nian. Redan. Tiden har gått så himla fort. Bloggar imorgon innan avslutningen, ha det bäst!

två dagar kvar

Cyklade till rosvalla runt åtta, men efter tio minuter fick jag punka på cykeln så jag vände om och väntade på att min bror skulle komma, min mobil var sönder också. Typiskt. Min bror kom inte, men som tur var kom Rorro så jag skjutsade henne dit på hennes cykel och ställde bort min. Så, jag har alltså haft KSAB-gala med hela skolan idag (friidrottstävling). Jag kom faktiskt tvåa i höjdhopp av tjejerna i nian, första och sista gången på fyra år som jag vann ett "pris" på KSAB-galan. På eftermiddagen efter två hade niorna staffett med lärarna. Jag var med och sprang för min klass och vi kom tvåa, haha vi blev så glada så alla i klassen skrek överallt, åh kommer sakna detta. Amanda följde med mig hem och vi gick hem för jag var tvungen att hämta upp min cykel. Vi spelade basket i regnet även fast vi var helt döda efter dagen, vad gör man inte för världens bästa sport? Imorgon är jag ledig och på torsdag har jag skolavslutning, åh! Ha det bäst!

true story keegan

idag.

avslutningsmiddag

HEJ ALLA FINA, denna dag har varit superbra. Det började med att jag mötte madde och amanda på bussterminalen nio och sedan gick vi till ica för att möta ellen. Vi köpte fika och gick vidare mot hamnen för att möta alla nior för en a-lagsdag. Vi fick göra vad vi ville så vi fixade ihog en gäng tjejer och killar som ville spela basket, så det var sjukt kul! Gick på stan efter med ellen och amanda och klockan två åkte jag och amanda hem till mig för att fixa oss inför middagen. Vi kom dit strax innan sex och då skulle vi gå runt med ett champangeglas med cider i och "mingla" lol. Sen började vi äta och min no/matte/teknik höll ett bra tal, och ah jag kommer sakna min skola och mina klass. Innan mamma hämtade mig så gick jag och några kompisar upp till vårat första klassrum och pratade om massa minnen, åh det var så länge sedan. Åkte hem pga världens huvudvärk och mår illa efter efterrätten som var vidrig. Imorgon är det KSAB-gala med hela skolan, en friidrottstävling. Är inte taggad alls eftersom att emma har tvingat med mig på hundra meter haha, men det fixar sig säkert. Oj har skrivit väldigt mycket nu, så bloggar imorgon!

Hundkex



jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren

Basketträningen var inställd idag, så idag har varit en riktigt slapp-dag. Efter jag kom på att jag suttit för mycket vid datorn idag så började jag städa mitt rum så nu ser det hyfsat ut. Har provat min avslutningsklänning och min byxdress till avslutningsmiddagen flera gånger för att se om jag ska ha converse eller kilklackar till. Beslutsångest. Men imorgon ska jag förhoppningsvis åka in till stan för att köpa strumpbyxor och hårfärg för att få bort min trippelutväxt till avslutningen. Om det blir fint väder så ska jag och mamma åka till rapsfälten och fota. Men nu ska jag titta på Lost, ha det bäst!

första juni? mer som oktober

Var tvungen att åka till skolan idag för att prata med Henrik om en teknik-uppgift, men det visade sig att jag åkte till skolan i onödan, avlid. Men stannade kvar med Amanda i skolan till ett då jag tog bussen hem. Och vet ni! Jag fick VG i matte, steg 25. Kan inte ens fatta det, jag som inte ens kan räkna. Ligger i sängen med laptopen i knät, en fet godispåse bredvid mig och har musik på högsta volym. Väntar tills klockan blir halv fem så jag kan åka till basketträningen, tror det är den sista träningen för den här terminen.. Men basket kommer jag spela hela tiden under sommaren! Bloggar senare!

RSS 2.0