Idag skulle jag ha sett finaste Coldplay live.

För åtta månader sedan köpte jag min biljett och min kompis en, vi var så så så glada och var redan då taggade. Vi skulle liksom se vårat favoritband LIVE, helt sjukt. Men för någon månad sedan fick min vän reda på att hon skulle iväg med sin nya klass just den här veckan. Så hon var alltså tvungen att sälja sin biljett. Jag letade och frågade efter någon som ville köpa hennes biljett och som kunde gå med mig för jag ville verkligen inte sälja den men jag ville samtidigt inte gå själv. Vill inte uppleva detta helt själv eller med någon som bara har hört två låtar. Så jag sålde biljetten för två veckor sedan. Kan inte säga att jag ångrar mig eftersom att det var mitt eget val, ville ju inte gå själv. Men sitter nu och lyssnar på dem och klockan 19.00 kommer jag sitta och  gråta. Får väl helt enkelt hoppas på att dem kommer tillbaka nästa år. Jag hoppas också att ni som ska se Coldplay ikväll för världens bästa kvälll, puss!!

I'm just a dreamer but I'm hanging on

Alltså gick andra dagen i ettan idag och jag är redan så himla skoltrött, jag orkar verkligen inte. Slutar halv fyra hela veckan och jag har inte ens fått reda på vilken klass jag kommer gå i. Så onödig skolvecka. Jaja, ska cykla  till ica nu för att köpa tuggummi så jag slipper ha smak av äcklig skolmat hela eftermiddagarna.

snälla skicka ett vykort för jag undrar så


Don't look back in anger, I heard you say

De översta är från idag och de nedersta är för några dagar sedan.
Första skoldagen på gymnasiet. Mamma skjutsade mig dit och vi hämtade upp Nora och Ellen påvägen eftersom att de också började på Tessin idag. Orkar inte berätta så mycket, det var inte så farligt som jag trodde att det skulle bli, jag överlevde iallalfall!! Slutade vid lunch och jag och Ellen gick på stan ett tag och jag shoppade igen. Fikade gjorde vi också. Åkte buss hem med Nora klockan två och nu sitter jag och funderar på om jag ska åka ner till stan med henne för att träffa Ebba och Emma, kanske någon mer. Ha det bäst!

hejdå sommaren, hejdå kunskapsskolan.

Hejdå sommarmorgonar, långa frukostar, värmen, basket i hamnen, vallarna med vänner, konserter, sommar i göteborg, sommar i stockholm, grönalund, liseberg, solbränna, barbent, hejdå frihet, hejdå kunskapsskolan, hejdå sommarlov, hej tessinskolan och hösten.

Gymnasiet

TJÄNA, hade somsagt kräftskiva igår med släkten. Det var såå mycket roligare än vad jag har förväntat mig! Vaknade runt tio, gick ner till de vuxna som var helt döda och pratde lite med dem. Fixade mig lite och Amanda kom hit tolv och v cyklade ner till stan. Jag lyckades hitta lite grejer i denna lilla håla, så har slösat 1050 kronor idag. Fast är nöjd med allt. Vi kom hem till mig halv tre igen och runt halv fyra/fyra åkte släkten. Så jag och Amanda drog upp till planen för att spela basket, kan fortfarande inte springa men skjuta går ju. Imorgon börjar helvetet igen, fast gymnasiet. Kan inte rikigt förstå det än, hur gick tiden så fort?

Are you still rocking Converse with your old Ray Bans

bilder från tåget den 11 augusti när vi såg olly murs!
Sitter och väntar på att mina släktingar ska komma hit, vi ska ha kräftskiva! Tycker inte om kräftor egentligen så jag får väl leva på köttfärspaj och räkor. Imorgon åker jag in till stan med Amanda för att shoppa och på måndag börjar jag gymnasit. Alltså jag börjar gymnasiet är detta ett skämt eller?

vart du vill, så fort du kan

Jag har fortfarande inget att skriva, jag har inga bilder och jag har ingen inspiration. Köpte The live tour nu i somras och jag kom på att om en månad har jag varit ett One Direction fan i ett år och jag älskar dom lika mycket fortfarande. Det är helt sjukt att dom har blivit så himla stora och nu vet alla vilka de är.

standing in the hall of fame

 
behöver jag ens säga något? lyssna, titta och njut av världens bästa band.

if we could only turn back time

Känner mest såhär idag.
Eftersom att jag försöker vända på dygnet så försökte jag vakna vid nio imorse, men somnade om till elva och var helt död. Gick till ica en timme senare för att köpa mjölk. Påväg hem tappade jag mjölken i marken samtidigt som jag pratade i telefon och det började regna, den gick sönder. Älskar mitt liv osv. Jaja, när jag kom hem gjorde jag frukost och städade mitt rum. Nu sitter vid datorn och undrar vafan vädergudarna vill pga det regnar varannan halvtimme. Imorgon kanske jag åker till linköping med ellen för att se Olly Murs igen!!

the worst things in life come free to us

Har inte väl inte så mycket att säga egentligen, så kan visa min nya väska jag köpte för några veckor sedan!

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls

Åkte aldrig till farmor idag för mamma har skadat sin fot, precis som jag. Så har inte gjort så mycket idag, har skolångest och kommer inte kunna sätta min fot på Tessinskolan känns det som. Alltså är så himla nervös, vet inte vart jag ska ta vägen.

hela livet var ett disco

Sov hos Ellen inatt och kom hem för ett tag sedan. Är helt död men var tvungen att cykla hem för Ellen skulle till stallet och jag ska kanske snart till Farmor i Eskilstuna. När jag kom hem fick jag en tröja av mamma som hon köpte till mig när hon var i Stockholm igår, åh den är så fin.

let the memories be good for those who stay

 
Ok har bara gamla bilder förutom massa ointressanta från Skåne. Men ska träffa my lovely friend Ellen ikväll och sova där och hon har massa bilder från skolavslutningen och från i onsdags som inte jag har. Imorgon kommer jag förmodligen inte blogga för då åker jag till min farmor i Eskilstuna och vet inte när jag kommer hem. 

vi går ut och brinner upp i natten

Från Skåne.
Okej hej har inte bloggat på fem dagar, men har inte orkat och har inte haft tid. Har varit på grönalund igen, träffat vänner på vallarna och stukat min fot igen. Så nu ligger jag i min säng, tittar på The Big Bang Theory och kan knappt gå på min fot, nu hoppas jag bara på regn så jag har ännu en ursäkt till att inte gå ut. Har feta skolångesten också, börjar gymnasiet om tio dagar.

nothing really matters when we're dancing

Senaste på Instagram, följ mig på @komigenida.
Jag kan väl börja med o skriva att gårdagen var en av de bästa dagarna i mitt liv. Jag och två av mina vänner var på sommarkrysset och såg honom live, Olly Murs. Har inte riktigt förstått det än, jag har sett en av mina största idoler live och jag stod två meter ifrån honom, det är helt insane. Alltså, var helt galen och så himla glad och jag var med i TV också så ska kolla på reprisen snart för att se hur förjävlig jag såg ut haha. Sedan var vi tvungna att springa till bussen (eftersom att vi stannade kvar ett tag efteråt i hopp om att få träffa Olly, vilket vi inte gjorde) med min stukna fot, från grönalund till centralen. Det var så sjukt jobbigt och en i personalen stoppade bussen åt oss som tur var! Var hemma strax innan halv ett och Amanda sov hos mig. Nu kan jag forfarande inte fatta att jag har sett Olly live, åh han är så underbar, jag dör.

alla är högt över staden

Vaknade runt elva idag men låg kvar i sängen till halv ett. Kokade ägg till frukost som vanligt nu för tiden och åt frukosten i sängen framför 2 1/2 men. För ett tag sedan regnade det men nu kom solen fram så funderar på om jag ska ut och sola en stund. Skulle egenligen tränat basket idag men har haft en blödning i örat haha och tar någon slags medicin och min fot är inte helt bra än. Bloggar nog senare!

lyssna till samma regn

Okej antar väl att jag fick ryck eller nåt eftersom att för en timme sedan fixade jag till mig hår och sminkade mig för första gången på hela sommarlovet. Har haft mascara några gånger och plattat håret en enda gång. Alltså, om jag ska vara ärlig så saknar jag (lol) att sminka mig och jag vill ha höst ok. Och vad jag menar med att jag saknar att sminka mig är att man sminkar sig inte sommaren för då är man knäpp :) Eh varför jag forsätter att snacka om smink vet jag inte, men hade bara lust att blogga hihi.

skåne


breaking dawn part 1.

Vet inte ens om det är möjligt att beskriva hur mycket jag älskar The twilight saga och nu är det 100 dagar kvar tills del 2, gud längtar så himla mycket!!

you're so naive

 
Mitt nytt batterigrepp, se så fin min kamera blev.
Jaha vart ska man börja? När jag vaknade tolv gick jag ner för att göra frukost när mamma ropar på mig att jag har fått brev från gymnasiet jag ska börja i. Läste igenom det och ville bara "tacka" Tessin för att de gav mig feta jävla ångesten. Börjar om nittion dagar, vart tog ens sommarlovet vägen? Fick även min Breaking Dawn på posten, vilket gjorde morgonen så mycket bättre för nu vet jag vad jag ska göra denna regniga dag. 
Men nu ska jag ta på mig vanliga kläder, fixa till mig lite och sedan åker jag till vårdcentralen. Ha det bäst!

if you never try you'll never know

jag är hemma från skåne nu.

RSS 2.0