WE'RE SEXY AND WE KNOW IT

mmmmmm hej sitter hos pappa med min älskade mac. fina bilder från idag i skolan, eller vad säger ni

Lend me your eyes I can change what you see

Ne gud har inte bloggat på hela veckan, men har inte orkar sätta på datorn. Igår fick jag min MacBook Pro!!!! Så fin jag dör. Börjar 12.20 idag och har bara foto, så har hunnit duscha och suttit vid datorn och jag ska åka om 1,5 timme ungefär. Nu bloggar jag från min andra dator för jag förstår inte hur man laddar över bilder eller redigerar bilder i ps på min Mac haha, har aldrig använt en Mac förut och den är för komplicerad för mig än så länge. Efter skolan åker jag till pappa så vet inte om jag bloggar då eller inte eftersom att jag tar med mig min mac och har inga bilder på den.

It's empty in the valley of your heart

Brukar vanligtvis hata måndagar, men idag slutade jag 13.20 och Mumford & Sons nya album kom ut idag!! Så sitter och lyssnar på de nu, så så så så bra gud. Måste plugga psykologi kom jag på nu, åh jag orkar verkligen inte.

I will die alone and be left there

      Min instagram-vecka.
Jaha godmorgon på er. Skulle egentligen varit på basketutbildningen (tränare & domare) nu men kände att det var onödigt eftersom att jag inte var där igår så jag skulle ändå inte bli godkänd. Sitter i min säng, lyssnar på musik och önskar att helgen inte var slut. Ska snart åka iväg med mamma för att handla, sen måste jag plugga matte. 
 

so come out of your cave walking on your hands

Somars
Idag skulle jag egentligen gått på basketutbildning men ångrade mig sen för att jag inte ville gå själv (tönt), så går kanske imorgon istället. Så idag har jag inte gjort så mycket, gått på långpromenad med mamma i höstvädret. Men nu ska jag äta middag, kanske bloggar senare eller imorgon.

awake my soul

Haha titta vad jag hittade, mitt gamla fotouppgift som jag gjorde för ett år sedan i skolan. Hade en helt annan redigering som jag nu märkte var skitful, så jag redigerade om den och den blev så så så mycket bättre. Det är jag på bilden, amanda i bakgrunden, ellen tog bilden och jag redigerade.

my head told my heart "let love grow" but my heart told my head "this time no"

HEJ DET ÄR HELG NU OCH JAG HAR GODIS OCH SNART PIZZA HALLELUJAH.
 
Mumford & Sons - Winter winds

en vän är en vän hur taskigt livet än gått

 

vad är det som inte kan repareras, censureras, som inte har nån rättvisa

Slutade halv tolv idag från skolan (dör vad skönt) så mamma hämtade upp mig. Vi hanlade lunch och sen gick vi upp till basketplanen och fotade. Skulle testa min fjärrutlösare men den fungerade inge vidare, så mamma fotade mig och jag henne. Men jag har väl att hav med läxor som jag måste göra innan basketträningen klockan sju så hinner inte skirva något mer.

ni vet när det enda man gör är att lyssna på musik men kommer inte på någon rubrik iallafall


HALLÅ DÄR. Brist på inpiration? Ja. Brist på liv? Ja. Så här är en bild på min nya skiva, så intressant var detta inlägg. Nej men jag tycker att ni ska följa mig på twitter @komigenida ok.

All I was searching for was me

Fick hemma mina nya basketskor förra veckan, så här ser de ut. Alltså jag älskar dom, så fina och bekväma.

men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka

Har söndagsångest även fast det fortfarande är lördag. Dagen har gått så fort och jag har inte gjort något alls. Handlade lite med mamma, tittat på TV och jag bakade nyss äppelsmulpaj. Lyssnar på Håkan och saknar honom och jag vill ha höst, annars är det ganska bra med mig. Imorgon ska jag gå och fota om det inte regnar och så måste jag plugga, massor. Ha det fint.

men älskling, vi ska alla en gång dö

så fin kusin jag har.

ett år sedan

Nionde September 2011, en av de bästa dagarna i mitt liv.

Hela vägen nyponbuskar ser jag när jag blundar och nånstans där så blev jag den jag är nu

Ok hej är så duktig på att blogga. Har varit sjuk sedan i onsdags kväll så stannade hemma från skolan i torsdags och fredags. Igår åkte jag till pappa så nu är jag hos honom. Idag har jag klippt mig, men bara topparna för jag visste att jag skulle ångra mig om jag klippte mer. Frisören sa till mig att jag hade jätte vackert hår och så lovade jag henne att jag aldrig skulle klippa av de, haha. Sedan åkte vi till Skärholmen, gick runt där med pappa och bror med min hosta, snuviga näsa, onda hals och hesa röst. Så nu är jag trött trött trött. Senare idag ska jag äntligen färga håret och få bort min äckliga utväxt. Ha det så bra!

Så nära får ingen gå

ALLTSÅ jag har verkligen inga bilder och inget att skriva. Har ingen ork kvar efter skolan så lägger mig ner i sängen och kollar på serier. Men idag slutade jag iallafall halv tolv så jag och Ellen gick på stan och sen gick vi hem till hemma för att kolla på Hunger Spelen. Ska läsa naturkunskapen nu om jag orkar annars kollar jag på Twilight, jaja ha det bra.

if you love me, won't you let me know?

Jaha idag ska jag väl ha söndagsångest hela dagen för imorgon börjar skolan igen, första dagen med riktiga klassen. Ska städa mitt rum och kolla på tv-serier hela dagen och ska försöka gå och lägga mig ganska tidigt. Igår bokade jag två skivor föresten åhh, det är ganska lång tid kvar tills båda kommer men jag håller ut! One Direction och The Script's nya, längtar.
 

wake me up when september ends

 

RSS 2.0