I wanna stay up all night, jump around until we see the sun

från turkiet.
Sitter hemma med Amanda och lyssnar på världens bästa 1D. Om en stund drar vi till basketträningen i en och en halv timme. Bloggar när jag kommer hem, ha de bra!

Fortsätt. När mörkret kommer och allt gör ont

Desperate housewives klockan nio, vad ska jag göra innan och efter det till klockan halv tolv? Taggad. Taggad.

VILKEN?

Äntligen klar med mitt fotoprojekt, tack ellen och amanda för hjälpen! Vilken redigering tycker ni jag ska ha?
som ni ser så lyckades jag inte se så rädd ut haha, men jag kunde inte låta bli att skratta hela tiden och har svårt för att vara seriös, så denna för duga!

And we're dancin' on the edge of the hollywood sign

världens sötaste katt som latar sig i min säng.
Sitter och kollar på criminal minds med ett glas oboy. Sen ska jag titta på något avsnitt av One Tree Hill, min nya drog, så jävla underbart. Ska göra ett tidinställt inlägg nu som kommer upp på eftermiddagen imorgon, för jag kommer inte blogga på hela helgen. Imorgon ska jag till the dentist och laga ett hål (..) sen ska jag till pappa och tar inte med min datorn för på lördag ska vi vara i erkilstuna hela dagen och fira farmor. Ha de bra!

It's gotta be you, only you


i somras.
Såg på teater i över en timme efter lunch, haha jag var så himla trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Efter den (innan två) gick jag, ellen och amanda vidare till stan, köpte bara en bh.
Pluggade när jag kom hem och nu sitter jag och drogar gotta be you med världens bästa one direction, musik videon i mitt hjärta. Ha de bra!

Life in technicolor


RSS 2.0