svar om basket

Q: hej, vilka tider och dagar tränar du basket, är lite sugen på att börja:)
A: Hejhej! Jag tränar onsdagar 16.00-17.00, fredagar 16.00-17.00 (tror jag) och ibland på lördagar 14.00-16.00. Men träningen börjar igen i augusti eller september :)
 
(är i skåne så kommer inte blogga på ett tag)

little lion man you're not as brave as you were at the start


I really fucked it up this time

Amerikanska pannkakor som jag gjorde förra helgen.
Jobbar sista dagen idag, äntligen. Fick till och med sluta tolv istället för två, så har legat ute på baksidan och solat tills kvart i tre. Mamma kommer snart hem igen och då ska vi bada i poolen eftersom att det är så himla varmt (även om det är sol och moln varannan minut lol). Ikväll ska jag städa hela mitt rum och börja packa inför skåne på söndag. Ha det bäst!

den får en att darra som höstlövet

Jag vill ha allting.

bara sålänge det finns stjärnor över oss

Titta vilken sötnos som tittade förbi här om kvällen, så himla fin! Jobbar fortfarande men slutar på fredag och då ska jag verkligen ta tag i bloggen helt. Hämtade precis mitt batterigrepp och min fjärrutösare, ska testa båda imorgon utomhus. Ha det fint, bloggar kanske imorgon.

jag vet ju vad som kommer ske, men ändå står jag där och ler

har beställt ett batterigrepp och en fjärrutlösare som troligtvis kommer på tisdag eller onsdag, gladgladglad.

när man släpper taget tar man steget

HEJ JAG HAR INTE BLOGGAT PÅ ETT TAG. Det beror på att jag inte suttit vid datorn på flera dagar pga har ingen lust och började sommarjobba i onsdags och är död verkligen. Världens tråkigaste sommarjobb som finns, men pengar får jag ju. Har precis kollat två avsnitt av one tree hill och nu ska jag duscha. Ikväll ska jag försöka somna innan tolv så jag inte är så trött imorgon när jobbet börjar åtta, suck. Ha det så bra!

jag var bara inte gjord för dessa dar

Har verkligen inte haft något att blogga om, vädret är dåligt och jag har fortfarande en stukad fot som gör ont. Är  hos min mamma nu iallafall och jag har spenderat de tre dagarna jag har varit här framför the big bang theory och 2 1/2 men. Ellen kommer iallafall till mig lite senare och sover här, ska tvinga henne att se på Fredagen den trettonde även fast jag tror att jag inte kommer lyckas med det men haha. Bloggar imorgon.

I remember every sunset

Jaha vad har jag gjort idag då? Solat och handlat för första gången med kryckor, det var så jävla jobbigt att hoppa runt på dom där, herregud. Men foten börjar bli bättre, kan stödja på den iallafall wehå. Pappa håller på med middagen nu och vi ska äta ca världens godaste maträtt, lax. Dör, det är så gott. På onsdag åker jag hem till mamma igen och jag försöker få med mig någon att äta med mig för mamma är inte hemma och äter helst inte burkmat eller nåt lol. Aja ha det bäst

vi kan le, men bara i sekunder, det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet


jag antar väl att jag är tillbaka

 
Egentligen skrev jag att jag börjar blogga igen när jag fotar mycket mer och när jag har fixat min bloggdesign, men nej så blev det inte. Fotograferat har jag gjort litegrann, har varit i Göteborg, varit på Liseberg, shoppat, varit på ullared och nu ligger jag i min säng med en stukad fot hemma hos pappa. Spelade basket med min bror för någon timme sedan, hoppade för att ta bollen och landade snett så jag skrapde upp min armbåge, högra benet och stukade foten, är väl smart osv. Så tappade jag andan och höll på att svimma så pappa hämtade upp oss och nu ser det ut som att jag har en stor boll i vänstra foten, jaja jag överlever väl. Hoppas ni har det bra iallafall, bloggar imorgon och varje dag framöver tror jag!

RSS 2.0